måndag 4 mars 2013

Det var länge sen...

Ja, så är det när man är en upptagen kvinna! Ja, eller hur... Jag har faktiskt haft lite att göra de senaste dagarna, jag har nämligen läst. Hörde ni: JAG HAR LÄST!!! När jag gick in i den hårda väggen för mer än 10 år sedan försvann min lust till att läsa. Under flera år så kunde jag faktiskt inte ens läsa, bokstäverna betedde sig som myror från en hel myrstack. Alla bokstäver bara flöt runt och då kan man inte läsa hur gärna man än vill.

Under flera år läste jag inte alls. Numera kan jag läsa En bok, oftast räcker det med just en bok. Nu har jag faktiskt slagit det rekordet för igår läste jag ut Natasha Kampuch "3069" och nästan genast började jag med "Knutbykoden" (kommer inte ihåg vem som skrivit den). Har märkt att jag har lättare för att läsa böcker som berör mig inne i hjärteroten, nu flyter läsandet så bra. Hoppas det håller i sig bara...

Kommer ni ihåg att barnet mitt skulle ha fest? Så här såg dörren ut så de gick rätt;-)


Här har vi Emmy och Michis precis innan partyt började. Efter detta blev jag förvisad in i mitt sovrum, jag fick inte vara med... Fast de behövde min hjälp med DVD:n sen så jag fick allt komma ut och hjälpa dom.


Idag är vädret så underbart. Dessa bilder är från gårdagen (tror jag) men katterna är ute idag oxå. 


De bara älskar att känna vårdoften, Tussan låg på cementgolvet igår och rullade sig och bara njöt...


Bra med att solen tar på snön, snart så kanske min altan är snöfri?


2 kommentarer:

Ulrika sa...

Katterna ser ut att njuta i fulla drag av våren. Häruppe har vi inte vår ännu men Hjördis njuter ändå, och fäller hår nåt otroligt.
Synd att man inte var bjuden på partyt, ett party hade piggat upp nu i dessa tider.

Jag är periodare vad gäller läsning, när jag är tröttare och har mer värk har jag svårt för att koncentrera mig på läsningen så då blir det inget.
Men visst är det härligt att vara uppslukad av en god bok?

Snäckskalsdalen. sa...

Men visst var den bra boken om Natascha, man blir lite förundrad över det hela, att hon överhuvud taget lever....och kan uttrycka sig. Jag tycker också om böcker där det är verkligt.

Men vilka tjejer så fina dom är! Riktiga partypinglor! Gissar att dom hade kul!

Kramar