torsdag 8 november 2012

Jag ska vakta barn!

Ja, imorgon ska jag göra något som jag faktiskt inte har gjort innan; jag ska vara vakt när ungarna har disco! Som tur e är det inte bara jag, tror det var tre andra föräldrar oxå som skulle hjälpa till. Detta ska bli en upplevelse! Att se dessa små (det är det lilla discot, på det stora discot fick jag inte vakta helst för dit ska ju Emmy!!!) ungar så finklädda och fina i håret ska bli kul.

Jag har hunnit med en sväng till Dollar Store i Eksjö idag. Att köpa julpapper, stjärna till fönstret och julgardin för en billig peng känns bra. När man ser alla dessa julgrejer får jag lite panik. Tiden går så jäkla snabbt, snart är det första advent ju! jag är dock ingen person som pyntar hela lägenheten med julsaker, det räcker med stjärnor eller stakar i fönsterna och kanske en tomte på bordet. Röda gardiner har jag oxå  men jag gillar inte gardiner med tomtar på, där går gränsen!

Det är lite småkul att sätta upp allt till jul men jag är ännu mera glad när man ska ta ner allt, då känner jag att det går mot ljusare tider, att våren närmar sig! Jag är allt en vår-människa, då mår jag som bäst tror jag...

3 kommentarer:

ime sa...

Håller med dig - det är alltid lika skönt att plocka ner alla julsaker, man köper lite tulpaner och så plötsligt känns det som våren är nära.

Snäckskalsdalen. sa...

Har varit både i lilla storstan och stora storstan idag (Uddevalla resp GÖteborg) och jag hann med några affärer och gick gapande igenom dom, så mycket julpynt......å det är så fint, men jag har ju redan så mycket och jag orkar kanske inte släta ner allt från vinden, jag tyckte det var precis nyss jag bar upp det.....

Skoldansvakt, gulligt!

Kramar

Hamrånge slöjdare sa...

Det blir säkert roligt att vakta barn.
Jag tycker också att det är roligare att plocka bort julen än att ta fram allt. Lite kul är det väl med julen också!
Ha det så trevligt på discot!!