söndag 28 oktober 2012

Har ni fått sova mer?

Inatt så skulle ju klockan flyttas, pappa påminde mig igår och tur det! Hade aldrig tänkt på det annars... Fast nu för tiden är ju mobilerna så trevliga att de ställer om klockan utan att man behöver bry sig, sådana finesser! Inte för att jag bryr mig men de som jobbar kanske känner av detta med tiden. Speciellt när man jobbar natt, hur kul tror ni det är att få jobba en extra timme? Inte kul alls kan jag säga för jag har gjort det...  Å andra sidan så är det kul att jobba när det ställs om åt andra hållet, hehe!

Idag var det typ 8 grader kallt här i de småländska skogarna, jag hoppas att en och annan mördarsnigel frös ihjäl... Fästingarna får gärna oxå stryka med eller vad tycker ni? Så för min del gör det INGET om det är lite mycket kallt nu innan snön kommer. Död åt alla äckliga djur som inte är till någon nytta, grrr!

Jag har plockat och åter plockat i mitt hem. Jösses vad skräp man har som man inte slänger utan bara flyttar runt det... Varför sparar man vissa saker? Jag har iallafall tänkt ha loppis och försöka sälja lite av skiten, kan man tjäna lite på det är det ju toppen! Ja, vi får se... Måste ju ha hjälp så jag får väl fjäska in mig hos någon snäll människa antar jag ;-)

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det har blivit våldsamt fint med dom nya tapeterna.

Det kom några snöflingor förut och kallt är det och jag tycker om det och jaaa, den här natten tog ju aldrig slut.....jag sov och sov och sov, men så skönt det var!

Kramar

Fru Venus sa...

Nope. Mina gäster var väldigt morgonpigga ;-)

Anonym sa...

Va fint du får. Tavlorna är ju jättefina.
Jag har inte sovit värst mycket. Har varit påkopplat med 48 timmars EKG. Hade 24 timmars tidigare men de hittade inget. Då var det ett ljushuvud till överläkare som tyckte att de skulle späda på med 24 timmars. Fy jag hatar sjukvården.
Här är det 1 minusgrad men ingen snö.
Jag hatar när det är kallt ute också.
Ha en skön kväll.
Kram
Margit(maxelonia)

Hamrånge slöjdare sa...

Jag blev inspirerad av dig, så nu har vi målat om i badrummet. Få se om sovrummet också kan få en makeover. Jag sov inte mer för att klockan ändrades, var uppe tidigare i stället.
Bra med loppis för att göra sig av med lite grejer.