lördag 1 september 2012

Solen skiner idag...

Det är bra att solen lättar upp den lite tunga stämningen som är i mitt hjärta just nu. Idag träffade vi väninnan som är sjuk i cancer. Det finns inget att göra... Ändå är hon så strong, hon tröstar alla andra. Jag har sagt att jag gärna ställer upp som prat-kompis i alla lägen, jag är ju hemma jämt och kan komma närsom. Hon behöver ju någon att prata med, både om dåliga saker och kanske framförallt roliga saker.

Att kunna tänka på annat och ha det kul med vänner är något man behöver när man är sjuk. Gräver man ner sig i sjukdomen blir man bara sämre, sjukdomen tar tag i en med full kraft och du kan aldrig komma loss igen. Det kvittar om du har cancer eller EDS, att gräva ner sig i sin sjukdom är ALDRIG bra.

Idag har vi varit på loppis i sporthallen här i samhället. Köpte mig muggar från Tupperware, eftersom jag bara tappar allt så är det bästa att ha allt i plast! Köpte sex muggar för tio kronor styck. En "guld"kanna åkte ner i min kasse oxå, 30 spänn var ju rätt billigt. Annars var det mest barnkläder till bebisar och det intresserar mig inte.

Imorgon blir det mer intressant, då blir det mässa i Huskvarna!!! Fortsättning följer...

3 kommentarer:

Shamrock sa...

Sol?! Här har det regnat i snart 2 dygn

Snäckskalsdalen. sa...

Det är skönt att ha någon att prata med, ibland verkar det som om vi inte har tid med det, men jag tror det är viktigare än allt annat. Det tror jag.

Kul med loppis och Huskvarna i morgon! Glöm inte kameran!

Lördagskramar

Cecilia sa...

Här var sol igår, regn idag!
På vår loppis såg jag en tupper ware brödburk för 150 kr, det kändes för mycket men 10 kr muggen är lagom och bra!
Jag har många fina minnen av samtal med min pappa de sista veckorna. Lite handlade det om sjukdom men mest om annat; livet, minnen och mitt arbete som alltid intresserade honom. Det kan vara tungt men man får medan man ger!