lördag 14 juli 2012

Det är blött...

Nu har det regnat så jag tror att det snart inte kan regna mer... Marken borde vara mätt på vatten tycker man. Visst att man inte kan göra något åt det men oj vad jag längtar efter sol... Jag antar att alla dessa som har haft en VÄLDIGT blöt semester oxå skulle vilja ha sol även om de nu börjar jobba snart igen.

Själv vill jag oxå ha sol, har ju inte kunnat provköra min rulle än... Fast idag blir det nog lugnt och stilla, gårdagens alla nålstick har gjort hela mig som ett stort blåmärke. Jag får alltså sprutor från längst uppe på nacken och på bägge sidor om ryggraden ända ner till rumpan tar vid. Sen blir det ett par nålstick på mina axlar plus ett stick i mina käkmuskler oxå så sammanlagt blir det runt 40 stick. Låter nog värre mot vad det är kanske.

Vet inte om ni har sett en insulinnål någon gång? Kan meddela att det är typ en sådan liten nål det handlar om. Själva sticket känns knappt men när han sprutar in medlet.... Har man muskler med en massa knutor i så känns det vill jag lova... Speciellt vid ländryggen, där är jag helt kass...

Detta är dock det enda som har bedövat mina nervsmärtor. Jag har haft sådana kraftiga nervsmärtor, det känns ungefär som om någon borrar i mig med borrmaskin... Jag är så evigt tacksam att min doktor kan hjälpa mig. Nu ska han försöka göra forskningsstudier om detta så att ALLA kan få detta medel. Socialstyrelsen påstår att det inte alls gör någon verkan, kan man bli förbannad eller? Jag hoppas verkligen att detta blir godkänt så ALLA kan få hjälp!

6 kommentarer:

Uffematten sa...

Hoppas du känner dig bättre snart!
Och att det blir soooool! Vi behöver det!

Kramenom!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, det är ju förunderligt och har helt spårat ut, hjälper det så hjälper det, det kan väl ingen annan än den som drabbats veta och känna, jag blir så trött. Alltså, sjukvården är fantastisk när man får fatt på någon som lyssnar osv, men rent generellt verkar den vara nära kollaps.
Och jag vill inte ha en regndroppe till, kan man få önska sig det.
Idag är det så lågt i tak att jag får inte upp ögonen riktigt (och nu är det inte humlesticket längre).......
Kramar

Osloskånskan sa...

Jag vill också ha sol! God bedring till dig!

Unknown sa...

Socialstyrelsen kan dra....grrr! Hoppas du kan få en bättre dag snart och att vi får sol!! Min kropp värker och längtar efter sommaren, solen och VÄRMEN. Kramar i massor.

Rosenvante sa...

Hu så många stick du fått, hoppas du känner dig bättre idag. Tänkte på er när jag läste om alla översvämningar. Igår var det folk från småland på vår marknad, de sa att de var så tacksamma att de var här och fick se solen eftersom det regnade så hemma. Få se sol???? Vadå, det regnade ju här också även om solen stack igenom ibland, men det var väl det de menade antar jag.
Vi håller tummarna eller hur? För sol alltså.
Kram

En häxa på Vift sa...

ja, det där är ju ett krux när patienter som provat kan intyga att det funkar och "experter" som inte provat själva bedömer att det inte funkar. Rikspuckon.

Jobbigt med massa nålar men skönt att det funkar ialla fall. Jag har också beställt sol nu så med gemensamma krafter kanske vi kan få lite vi också o inte bara dem på andra sidan atlanten. :)

Kram