lördag 2 juni 2012

Jag har blivit en shoppoholic?

Iallafall kläd-shoppoholic känns det som. Har tagit mig i kragen och inhandlat lite sommarkläder till mig själv faktiskt, det behövdes verkligen! Senast jag köpte sommarkläder var till USA-resan och hur länge sedan är inte det, 2 år? Då inser man att garderoben måste förnyas lite, speciellt när det man har både är urtvättat och sönder...

Nu har iallafall både Emmy och jag kläder för denna sommar, Emmy fick välja själv från Ellos vad hon ville ha så hon är rätt så nöjd. Nu hoppas vi på en kanonsommar, massor med sol och regn precis när det behövs! Önska kan man ju iallafall eller hur! Idag hoppas jag på sol för vi ska titta på utomhusteater i Eksjö. Bilder på detta kommer troligtvis senare!

4 kommentarer:

Farmor Agge sa...

ja du det där med kläder...
känner igen mig lite nu när värmen kom och jag hade bara urtvättat och sliina kläder. Jag har oxå inhandlat lite.:) 2 år sen ni var iväg...va!? tycker det verkar som bara 1 år sen. Ja tiden går fort.:)Ha en skön dag...kramiz..

Anonym sa...

Hoppas det ordnar upp sig till det bättre för din bekant.Det är alltid en massa tråkigheter som händer runt omkring oss alla.
Det är bara 6 grader varmt ute och regnar och blåser som bara den här hos mig. Man blir urdeppad av detta väder.
Jag hoppas att du har bättre väder hos dig.
Kram från mig till Dig och din Dotter.
Margit(maxelonia)

Snäckskalsdalen. sa...

Skulle också behöva nya kläder. När dom är som skönast att ha på sig, faller dom isär.....Kram

Vanja sa...

Det är roligt att handla kläder när man hittar sådant som passar både i smaken och runt baken. Jag har alltså inte allt för kul när jag handlar kläder ;))
Hoppas du får en skön helg!