onsdag 9 maj 2012

Vad händer???

Min kropp har betett sig VÄLDIGT märkligt den senaste tiden... Inte för att den på något sätt gör mig gladare, åh nej, det händer bara saker som gör mig ledsen och fundersam.

I morse var jag redo att lägga mig i graven, mådde så extremt dåligt. Svetten rann och jag blev dålig i magen. Fick lägga mig i sängen och be att det skulle gå över... Efter några timmars sömn men oroliga drömmar vaknade jag och var någorlunda okej igen. Jag har dock världens kramp i låren som ett minne.

Nu undrar jag om det är så att jag blir sämre? Eller är det tillfälligt? Jag vet att vissa nervskador kan ge symtom på andra ställen (som att magen sätter igång...) så det kanske är något sådant... Otäckt är det iallafall för jag var absolut inte beredd på det alls! Känner mig så otroligt svag i ryggen, som om jag inte orkar bära upp mig själv längre. Faktum är ju att det är sant...

Jag vill inte att mina ben helt ska tappa bort sig men gör dom det så får man väl ta det oxå... Tror det kan bli lite bättre när mina korsetter kommer, då blir jag rak som en tall typ! Idag ska dock roliga saker hända, vi ska ha stickcafé och jag hoppas att en ny gäst kan komma idag! Det är en gammal kompis till mig som behöver lite uppmuntran. Roligt oxå att ta med någon ny, vi "gamla" har snart inget att prata om. Dock är den nya gästen oxå lite "defekt", hon lider av värk hon oxå... Vi får hoppas hon kan komma idag men annars blir det fler dagar!

4 kommentarer:

ime sa...

Kan det vara så att kroppen reagerar på att du inte har korsett? Hoppas verkligen du får må bättre!!
Kram

Anonym sa...

Nej fy vad tråkigt det som händer med dig. Hoppas det bara är något tillfälligt och att det går över snart.
Jag skulle också vilja ha några tjejer att umgås med över ett handarbete. Synd att det är så långt över till dig annars skulle jag komma. Men jag får försöka leta reda på några här i närheten av mig. Får sätta ut en annons i lokaltidningen.Eller så får jag söka på nätet. Vi får se framöver.
Skickar kryapådigkramar till dig
Margit(maxelonia)

Rosenvante sa...

Det är så tråkigt att höra att du inte mår bra. Hoppas du piggnade på dig till stickningen där nere. Men vet du vad, jag tror inte ett ord av att ni inte skulle ha nått att prata om längre, mera pratglada tjejer har jag aldrig träffat. :)

Vilken fin väska du gjort, den var verkligen superläcker. Nått till marknaden kanske. :)

Snäckskalsdalen. sa...

Vad säger din läkare? Sen går ju allting i vågor också. Som att jag inte kan sova. I natt har jag inte kunnat somna alls och här sitter jag nu och ska försöka hålla mig vaken tills i kväll så kanske jag kan komma in i vanliga rutiner igen. Vad är det som händer, jag undrar det också!
Agneta kram