söndag 22 april 2012

Blixt och dunder!

Ja ni kanske undrar vad jag har haft för mig eftersom jag inte har skrivit men det finns en anledning faktiskt. Buddhas Uppfödare var ju här och efter det så blev jag supertrött så jag däckade, alltså inget skrivet den dagen... Sen igår så skulle jag skriva, satte mig och klickade mig in på blogger när det började åska. Jag kan säga att det åskade rejält, jag skrev ett mess till Anette om att jag var rädd och då är åskan nära! Idag är det dock ett helt annat väder, lugnt och stilla ute alltså och jag kan sätta på min dator utan att vara rädd för haveri.

Buddhas uppfödare var ju här och det var jättekul! Hon hade med sig en fin tvåstänglad orkidée, en vit, så himla snällt! Buddha låg så fint utsträckt på bordet när hon kom och så låg han i stort sätt hela tiden. Inte kan Buddha missa lite gos om det sitter någon vid bordet som gillar katter!

Iallafall så fick han godkänt, hon tyckte han var fin och stor! En stor snäll Ferdinand som luktar på blommorna, sån är Buddha... Vi pratade lite om utställningar och jag skulle vilja ställa ut Buddha (iallafall EN gång) för att se vad en domare skulle säga om honom. Fast det är bara om det blir här i närheten, annars får det va... Tussan skulle man ju oxå kunna ställa ut men hon är alldeles för rädd för det. Buddha däremot är ju social och gillar att glo på folk. Han blir ju lite orolig när jag eller Emmy inte är i närheten men annars är han lugn och fin. Vi får se...

Dagens "att göra" är att göra så lite som möjligt... Jag mår inte bra och har inte gjort det på si så där två-tre veckor... Vet inte om det är vädret, något virus eller att jag helt enkelt blivit sämre. Kanske att jag kan ta en tur ut med rullen, annars ska jag göra som Buddha: ligga under min korkek (Buddha ligger i sitt katt-träd) och bara ta det luuuuugnt....

7 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Roligt att träffa likasinnade. Vi har ju haft katt den här veckan vi också. Grannarna var bortresta och då flyttar Sture in till oss. Han har varit ute hela nätterna kommit in på morgonen och ätit och vilat nån timme, sen ut igen. Maken har ju aldrig gillat katter men Sture han får göra vad han vill.
Hoppas det är vädret det beror på att du inte känner dig pigg. Då finns ju hopp om bättring snart!!
Ha en skön dag!

Vanja sa...

Jag vet inte hur det är med kattutställningar, men hundutställningar är iallafall ruggans roliga och det är lätt att få blodad tand. Här mullrade det lite igår kväll, men det blev inget med det. Ha en skön söndag!

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter spännande att ställa ut den fina Buddha! Det måste du väl prova en gång i alla fall. Så fin som han ser ut att vara.

Vi har blivit lovade ditt åskväder idag, och det ligger helt klart i luften för det är jätteskumt väder, kusligt stilla och gulgrått ute.

Synd om dig att du inte mår bra, jag tänkte att sprutorna hade gjort susen, men detta verkar vara något annat. Frisk luft är alltid bra! Tror jag.

KRamar

bakom berget sa...

Whahhhha....va läskigt! Åska redan nu!! Hoppas du har en skön söndag under korkeken och att du kryar på dig.
KRAMAR från Åsa.

Helena sa...

Åska kan man liksom inte kontrollera. det kan man ju inte med något väder, men åska har jag respekt för.ljudet är värst. Vad spännande om du ställer ut Buddha. Han ser ju jättefin ut på dina bilder, och skulle nog gilla att visa upp sig. Âr det mycket pälsvård innan utställning?
Hoppas verkligen det är vädret som gör att du inte är bra. Lyssna på kroppen, och gör det du kan. ha en fin eftermiddag!

ime sa...

Jag har också funderat på att ställa ut mina katter, men dom är alldeles för busiga, dom skulle inte klara en lång dag (som det oftast blir) i en bur, dom skulle jama och klaga i högan sky och heller inte vara förtjusta i att någon domare skulle vända och vrida på en, men visst skulle det vara kul att få ett omdöme.
Hoppas du snart får må bättre!
Kram

monica sa...

Tråkigt att du blev "slut" efter mitt besök ; ) men hoppas du piggnat till lite igen! Det var ju så kul att äntligen göra slag i saken att ses = ) Och TACK för det supergoda fikat och kaffet,,,,det var mumsigt som bara den! Var tvungen att baka din goda "mösatörva-kaka" igår ; ),,skulle jättegärna vilja ha ditt recept på morotskakan oxå!!! Havreflarnen orkade jag inte få ner men NUU hade de varit jättegoda, är såå sugen! Du har jättemysiga katter, pussa om Buddha lite extra från gammelmatte! Kram