söndag 30 december 2012

Huvudvärken from hell...

Jodå, nu är den här... HUVUDVÄRKEN! Hade varit så mycket roligare om jag hade skrivit att våren hade kommit med sol och blåsippor eller hur? Eftersom barnet for till fadern igår tar jag och försöker lindra denna farsot med vila i soffan. En stödkrage hade också suttit fint men ack vad jag bedrog mig... Hade lagt de mjuka i tvätten och var den hårda är vet jag inte... Hur kan man försnilla bort en stödkrage i plast???

Iallafall hoppas jag att ni denna söndagen kan njuta av att bara VARA, bara blunda och andas, det är vad jag ska försöka göra idag. Jag försöker lära mig att meditera men det där är inte lätt när musklerna är i kramp hela tiden. Avslappning är en lyx jag inte har kunnat på många år... Kanske inte så lustigt att man har huvudvärk egentligen?

Jag ska iallafall försöka meditera, bättre att försöka än att inte göra nåt eller hur!

7 kommentarer:

Helena sa...

Helt rätt, bättre försöka än inte. Inte ge upp, och hoppas du kryar på dig.

ime sa...

Aj då, hoppas huvudvärken snabbt ger med sig. Jag hade huvudvärk förra helgen, även om den säkert inte alls är som din, det var det här typiska, stressat och stressat och när man är ledig så kommer den, men jag är glad så länge inte migränen dyker upp.
Kram

Anonym sa...

Stackars Du. Kan du aldrig få känna dig frisk.
Själv lider jag av de besvär jag haft sedan sommaren 2011 med yrsel och svimningar. Läkarna bara står och ruskar på huvudena.
Var tog vintern vägen? Det bara slaskar och plaskar hos mig.
Ta igen dig så gott du kan.
Kram
Margit (maxelonia)Fru Venus sa...

Du skulle behöva ett bubbelbadkar så att hela du skulle få slappna av i värme och utan tyngder. Styrkekram <3

Petter sa...

Tydligen går det att försnilla det mesta. Hittegodsavdelningen hos SL har tydligen benproteser folk glömt/slarvat bort. :D

Kolla i kylskåpet. Där hittar jag ibland saker som inte ska vara där. Hihihi.

Lycka till och gott nytt år.

En häxa på Vift sa...

Trist med huvudvärk men hoppas du får starta nya året utan skallebang. Så Gott Nytt År till dig och dotra och katterna. Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Ett Gott Nytt och mycket bättre År önskar jag dig!
Agneta kramar