måndag 3 december 2012

Färdig!

Mitt berg av paket är äntligen färdigt men detta med att slå in paket är inte riktigt bra när man inte kan styra armar och fingrar... Jag har kämpat och jag har så ont i ryggen men färdigt blev det! Skam den som ger sig... Nu ska bara Buddha ge fasen i dessa paket, han fullkomligt ÄLSKAR snörena... Kanske får jag slå in dom en gång till!

Jag är inte riktigt okej än från min förkylning, det var en riktigt seg en måste jag säga! Det dummaste är att den orken som jag har får nu gå till att vara förkyld... Hemmet tar stryk tyvärr men vad ska man göra? Bara att hoppas det snart släpper så jag kan vara som vanligt igen. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta på tv... 

8 kommentarer:

bakom berget sa...

Joorå...visst är det Elvis som är på bilden :o)
Va duktig du är som redan har fixat alla julklapparna. Jag sa just igår till sambon, att i år måste vi försöka komma ihåg det där med julklappsinköpen i tid och inte kasta os i bilen på julafton för att försöka hitta nåt.
Men du vet vad ordspråket säger...Om kvällen får den late bråttom. Hi hi hi...Det liggeren del i det!
Krya på dig nu och var rädd om dig!

Kram Åsa.

Snäckskalsdalen. sa...

Men vilka fina paket, och redan klara, och ingen som går och klämmer på dom? Det ser alltid så mysigt ut med julklappar, glada färger och mcyket färger och snörena är så fina, men det är jag visst inte ensam om att tycka!
Kramar

Malla sa...

åh så skönt att vara klar! jag har köpt nästan allt (beställt) men allt ska ju slås in sen också...
krya på dig!

Sunna sa...

men otroligt!!! är du redan klar? oj oj nu ligger jag efter rejält

Monica sa...

Skönt att vara klar med klapparna :) Det där med snören det har nog Buddha efter sin mamma Miss Li, hon är fullkomligt tokig i presentsnöre, biter av alla mina snören på alla paketer så där får man verkligen gömma undan dem :)
Ha det jättebra!
Kram Monica
Pussa om Buddha från gammelmatte <3

Hamrånge slöjdare sa...

Jag har en julklapp klar! Får väl försöka att sätta fart. Jag skulle helst vilja slippa alla klappar!! Men dom små måste ju få något.
Hoppas du är piggare nu! Kram

Fru Venus sa...

Åh, låter du paketen stå framme redan? Kryakram

kajsastina sa...

Oj, redan paket! Jag som knappt börjat tänka på klappar och jul!
Jag är också seg.
kram