söndag 9 september 2012

Vintern knackar på dörren...

Det hade varit frost i natt... Vintern knackar på dörren tidigt i år tror jag... Jag stickar så fingrarna glöder, måtte min kjol snart bli färdig så jag kan slippa frysa när jag är ute...

Tussan tar vara på varje solstrimma som lyser på balkongen. Hon är en riktig soldyrkare!

Sol blir det visst idag också, bäst att vara ute så mycket som möjligt nu, snart är det så pass kallt så det inte går. Min rullstol är inte skapt för att köras på vintervägar (den jag har nu är inte skapt för grusvägar ens!) så jag passar allt på att åka runt lite och se hur hösten griper tag i träden ett efter ett...

Pratade med min käre far igår, de är ju i Turkiet nu. Här hemma var det 15 grader medans de hade 39... Min kropp gillar inte kyla så själv hade jag gärna varit där också. 

Ett litet tillägg: Varför kommer det upp "imammasmage.blog" när ni ska till mig? Någon som vet svaret? Jag kan säga att själv har jag INTE beställt detta!

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Vilken stil

Carola sa...

Frost?! Det har vi inte ens haft ännu å vi bor ju i höjd med Umeå! Kjolen blir finfin =) Jag har oxå stickat en =)

Rosenvante sa...

Vilken skön bild på kissen. Det brukar vara så här också, magen i vädret så det kyls av så gott det går.
Märkligt att ni redan haft frost, hoppas vi slipper det på länge.
Jag har inga problem att komma till dig, har aldrig kommit fel.
Kram

Hamrånge slöjdare sa...

Jag älskar din katt!!
Vi hade +2 i morse. Men ingen frost här ännu. Sol har det varit nästan hela dagen. Jag skulle gärna ha lite varmare, kanske inte 39 gr. men 28.
Ha en skön kväll.

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fantastisk kjol du stickar! Du som är så smal och fin kommer att vara urtjusig i den. Och så stickar du så jämnt och fint.
Men det där fotbadet hade jag passat på, var det ström i vattnet, ser fullkomligt livsfarligt ut.....men kan tänka mig att det var skönt efter åt.
Ja, nu blir det kallare och kallare och råare och råare.
Agneta kram