fredag 7 september 2012

Det tar sig...

Jag håller ju på att sticka mig en kjol i drops fabel. Så här långt har jag kommit, just nu är det en kort-kort kjol, hihi! Tror det blir skönt att ha den i vinter så man inte fryser om rumpan!

Någon som har "recept" på en stor kofta som man kan sticka i tvåtrådigt ullgarn? Vill göra en kofta av det växtfärgade garnet jag köpte. Då lär jag nog inte frysa i vinter!

Annars händer det inte mycket på bygden... Att kela med katterna är typ dagens "att-göra", mer lägger jag inte energi på... 

Fast (peppar-peppar) så känner jag mig en aningens piggare just nu. Kanske beror det på att jag fick ut lite skit ur kroppen, kanske beror det på att jag har ett magnetarmband på mig, kanske beror det inte på något alls!
Jag bryr mig inte, jag är bara glad att energin är lite tillbaka.

Jag ska snart ut och åka en sväng med rullen. Frisk luft kan göra underverk! Man får ta vara på de här fina dagarna, snart är det kallt och snö, då går det inte att ta rullen och åka en sväng. 
Livet är NU... Eller hur...

5 kommentarer:

ime sa...

Vilka fina bilder på Tussan! (var väl hennes namn?)

Rosenvante sa...

Så kul att du gör en kjol. Det är nått extra med det där faktiskt och så varmt o skönt det blir.
Här händer inte så mycket heller förutom att örnen kom utflygande ca 10 m framför mig i kväll, lite skraj blev jag allt eftersom Ines var framför mig o lös. Men den tog en sväng över ängen och svängde in över fågelsjön. Gissa om jag gick och kollade åt alla håll efter det. :)
Trevlig kväll

kajsastina sa...

Ja vad beror det på att man plötsligt blir piggare? Jag ställer mig samma fråga de dagar jag m´år toppen och detgör jag också just nu. Fin kjol du stickar, att kela med katterna är nyttigt för välbefinnandet. Vädret ska bli varmt i nästa vecka.
Ha en skön helg!
kram

bakom berget sa...

Du e ta mig sjutton inte klok när det gäller stickning! Det där skulle jag aldrig våga mig på.
Ha en fin helg nu!

Kram Åsa.

Baronessan sa...

Sticka en kjol! Vilket jobb för garnet ser tunt ut. Beskrivningar brukar jag hitta på nätet på Järbo garn eller Drops design.
Skönt att du känner dig piggare. Hoppas det håller i sig. Kram!