måndag 13 augusti 2012

Fy fan vad bra!

Jag säger bara FY FASEN VAD BRA!!! Avslutningen på Olympiska spelen 2012 kommer det att ta tid att slå, den bästa jag NÅGONSIN har sett. Jag var tårögd igår av den glädje som spreds från alla artister, från alla glada människor på läktarna och från alla de som har gjort spelen till vad det är nämligen  de aktiva...

Lite konstigt kändes det när Rio skulle göra sina 8 minuter som ska göra reklam för nästa OS. Kändes helt fel... Det blir nog party när det väl är där men här var det inte uppe i Englands poäng på långa vägar, det kändes faktiskt lite lamt tyckte jag...

Ja ja... Nu är det slut och jag sitter här och kollar på reprisen för att suga ur det sista ur OS 2012... Faktum är ju att det egentligen INTE är slut, paralympierna tar ju över snart och faktiskt så visar SVT allt! Jag ska kolla, paralympierna är värda att hejas på de oxå. Framför allt ska det bli kul att se dessa otroliga prestationer dessa handikappade idrottare gör.

Så ett OS är slut men ett annat tar snart över. Känns skönt. Det blir ju lite stickande framför TV:n och det är ju inte helt fel. Jag har sagt att jag ska göra kläder till mig själv till vintern så jag har att göra!

2 kommentarer:

Linda sa...

Ja, lite tomt blir det allt nu när OS är slut. Inte för att jag har följt det slaviskt men ändå kul vid mindre soliga dagar.

Kram, kram

oumberligating sa...

Det har inte blivit mycket OS-tittande för min del, har bara jobbat kvällspass under hela OS-tiden, men jag har sportat på McDonalds varje kväll vid 24.oo och OS fanatiker som jag är precis som du så har jag hyllat de olympiska spelen med plus meny så jag fått en sjuhelsikes massa OS-glas.....gissa om jag känner mig sportig...min kropp har också blivit lite mer atletisk...om nu en begynnande kulmage kan vara sportig...jo, faktiskt, se på kulstötarna och släggkastarna!
Ha en fin fortsatt sommar!
kram ifrån Oumberlige Peter!