onsdag 18 juli 2012

Jag skulle varit i Borås idag...

...men det sket sig... När jag nästan var färdigpiffad för att åka så fick jag ont i magen. Oftast betyder detta att min rygg inte mår bra och då är det bara att lägga sig och sova. Somnade strax efter nio och sov till halv två. Fy var irriterad man kan bli när kroppen bara ballar ur. Man kan inte göra ett skit för den gör som den vill...

Tur i oturen är att mina föräldrar ska åka dit om ett par veckor igen och då kan Emmy följa med. Så egentligen missade jag ju inte så mycket fast idag så hade det blivit syskonträff med oss alla tre, nästa gång är nog inte syrran med... Det är ju inte så ofta man träffas allihopa...

Tänkte ta en tur ut i solen men då började det precis regna... Hmm.... Får bli en dag i soffan med sticket... Det går ju bra det oxå faktiskt!

2 kommentarer:

Helena sa...

Usch det var otur att du inte kom iväg. Men bättre lycka nästa gång.
Här har det inte regnat på 2 dagar, går liksom och väntar men det är bara molnigt. Du kan väl visa bild på rullen när den är stylad färdigt.

Hamrånge slöjdare sa...

Vi har haft sol i två dagar nu. Synd att du blev dålig. Måste vara roligt att få ha syskonträff, mina två bröder finns inte längre. Nån syster hat jag aldrig haft, men alltid önskat mig. Men jag har två döttrar som jag har som systrar!!