måndag 16 juli 2012

Ambivalent?

Prat om vädret är så himla trist men jag måste bara inflika att det minsann inte är lätt att veta hur man ska klä sig en dag som denna... Plötsligt regnar det småspik, efter fem minuter kommer solen och sen börjar det blåsa som fasen... Så håller det på hela tiden så vad ska man ta på sig? Körde regnjacka när jag gick till affären men då kom solen och jag blev genomsvett... Ilandsproblem?


6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ilandsproblem, men ett stort problem i juli ;-) Kram

Vanja sa...

Ja lite :)
Men du har helt rätt. Det är så omväxlande väder så att man inte riktigt vet hur man ska vända sig för att ha ändan bak.

Shamrock sa...

Visst blir man irriterad

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, jag vet inte vad det är för problem, men det gör det hela mindre angenämt än när det är stadigt väder, svag bris, 22 grader och sol och små små ulltussar till moln, det är enklare då!
Kramar

Hamrånge slöjdare sa...

Det är bäst att ta med sig en kasse med lite olika kläder i. Från bikini till tjocktröja och gummistövlar. Det skulle vara härligt med sommar nu!!

Cecilia sa...

Dottern och jag var på stan igår och när hon gick hemifrån så regnade det så hon hade stövlar på sig men och kände sig lite dum eftersom det var soligt och fint när vi nått avenyn...