söndag 3 juni 2012

Hur mår ni?

 Alla ni som var ute och "bröööööölade" klockan två, halv tre i morse, hur mår ni idag? Jag kan tänka mig att en och annan har en smula huvudvärk. Man måste bara vara bra packad om man sitter i en nercabbad raggarbil utan knappt några kläder när det nästan är vinter utomhus! Fy vad kallt det var igår, jag tyckte verkligen synd om alla som var på "RockaBilly"... Fast med tanke på "bröööölet" så verkade det som om ni inte brydde er om kylan ;-))

Själv så tog jag inte en droppe igår, jag var inte ens ute på balkongen och kollade på alla raggarbilarna, det var alldeles för kallt! Trist när det för en gångs skull är något partaj i parken... Nästa gång är det hantverksmässa och då kanske det är bra om det är kallt för då säljer man kanske en sjal till någon frusen!

5 kommentarer:

bakom berget sa...

Tack snälla för dom goa orden hos mig!

Hoppas du får en fin söndag.
Kram Åsa.

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket liv det är i din by om nätterna! Själv luktar jag rök idag för vi var bjudna till svägerskan på middag och hon beordrade mig att grilla och det rök ju så förb....t så hela jag och kläderna är inrökta idag. Det blir duschen nu och tvättmaskinen!
Agneta kram

Hamrånge slöjdare sa...

Du vet väl att ungdomar dom känner ingen kyla! Det blir när man är lite äldre som man känner av den.
Det kan ju vara jobbigt att lyssna på allt oväsen, men du kan ju trösta dig med att du mår bra idag.

Kram Mona

Filimarans Funderingar sa...

Dom mår nog inge vidare idag hahaha....kan du trösta dig med!

Vanja sa...

Ska du vara med och sälja dina sjalar på hantverksmässan? När går den av stapeln?