söndag 24 juni 2012

Finn ett fel!

Svaret är naturligtvis den röd-blåa tån på vänster fot MEN för er som gillar konstigheter så kan ni kolla in mina stortår, en är hälften så lång! Jag är allt unik ;-))

Jag råkade träffa min säng med denna stackars tå och faktiskt så gjorde det inte direkt ont precis vid själva smällen men jag lovar att det känns mera nu...

7 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Renée! Oumberlige Peter här! Har faktiskt försökt att kommentera hos dig för någon vecka sedan, men har problem med cirka en tredjedel av blogspots bloggar. Ser också att ett flertal bloggare övergår till andra bloggportaler, men inte jag inte, går inte över till något annat. Allt löser sig med tiden och idag verkar det inte vara några problem att kommentera hos dig och några andra som fått vara utan Oumberliga kommnetarer under några veckors tid nu!

Har varit mycket fötter på bloggarna nu denna helg, fast det är i och för sig naturligt, nu när det är sommartider och de flesta vill vara så bara som möjligt om just fötterna.

Att göra illa en tå är inte att föringa, jag slet av hälsenan för många år sedan, gjorde faktiskt inte alls så ont som när jag en annan gång bröt två tår i en dörrpost!

Japp, det är synd om dig, känns det som den är av?

"Krya på dig"!Ha en fin fortsatt helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!

Snäckskalsdalen. sa...

Oooouuuähhh, det gör ont, det syns genom skärmen här! Att ha en tå intill stortån som är längre tyder på att man är särdeles begåvad, det har jag fått lära mig! Så sug åt dig!
Kramar

Agneta sa...

Söt stortå!

När jag slog i min sa det knak eller knäpp om tån och gjorde fruktandvärt

Agneta sa...

Hm.
Fruktansvärt ont direkt.

Varför krånglar Blogger?! Helt plötsligt går det inte att ändra i en kommentar, eller fortsätta skriva?

Cecilia sa...

Oaj!!!
Men så söta, barnsliga fötter du har! Jag trodde det var din flickas!

Anonym sa...

Det är roligt att vara unik, även om det är med konstiga saker! :)

Vanja sa...

Aj aj aj... det där ser ont ut :(