tisdag 22 maj 2012

Väckt av sirenen!

Ibland får man allt säga att man har tur. Under natten hade min mobil laddat ur sig vilket betyder att den inte larmar när Emmy ska upp. Några minuter efter att det skulle ha larmat så kommer det en ambulans och säkerligen en polisbil efter (eller nåt för det var ett j-a liv!) och väcker oss! Tala om tur! Sen undrar jag ju naturligtvis vad som har hänt, trafikolycka?

Morgondagen (efter att Emmy gått alltså) har spenderats ute på framsidan i solen... Har suttit i solen och hört göken ko-ko:a! Underbart... Igår var jag ute nästan hela dagen, vädret var alldeles underbart! Jag hoppas det blir likadant idag oxå...

4 kommentarer:

Agneta sa...

Göken är så himla mysig att lyssna till.

Vanja sa...

Det ska nog vara fint resten av veckan tror jag. Det finns ju annars trevligare signaler att vakna till än sirener, men i nödens stund så.. ;))

Hamrånge slöjdare sa...

Visst är det härligt att lyssna på göken. Vilken tur du hade som vaknade i tid, hoppas det inte var nåt allvarligt som hänt.
Vi har också varit i solen i dag.

Snäckskalsdalen. sa...

Nu är det så gott väder och man måste bara vara ute, så är det! Det går liksom an, jag har precis kommit in, har varit ute sen i morse och det var 20 grader nu också! Härligt.
Agneta kram