måndag 23 april 2012

Mer blixt och dunder!!!

Jag hörde lite muller och stängde av min dator och drog ur sladden. Det var nog tur för några minuter senare, när jag hade satt mig i soffan hos mina kissar, så sa det KRAKELIBRAK utanför mitt fönster. Jag tror jag lyfte från soffan av rädsla! Precis efteråt hör jag grannens larm, tydligen hade det slagit ner någonstans väldigt nära....

Jag är inte rädd för åska om man hör det på håll men nu har det varit precis över oss två dagar i rad, sådant gör mig lite hispig inombords... Vad ska man göra? Köpa sig en egen åskledare och montera fast den på huvudet? Kanske är det så att jag blev lite skraj den gången åskan slog ner i min bil, det sitter nog i än. Inget händer ju när det slår ner i en bil, det går rätt igenom men det smäller till så man har lock för öronen i två dagar!

Efter åskovädret igår kom syndafloden... Iallafall kunde man tro det, jag har knappt aldrig varit med om att det har regnat så in i norden. Översvämning har vi sluppit, kommunen fixade en ränna utanför så allt ska rinna ner på vägen. Synd om alla bilar som körde där igår, de fick köra genom hela syndafloden!

Idag får det gärna vara åsk- och regnfritt. Jag tänkte "gå" ut en sväng. Ska bara försöka platta ner håret, allt står precis rätt upp...

5 kommentarer:

Vanja sa...

Ah, men så bra! Då är paradiset nära ;)

Tantaluran sa...

Jag avskyr åska!

Fru Venus sa...

Usch då....vi fick syndafloden sista natten, men inget krakelibrak :-) Kvällskram

Snäckskalsdalen. sa...

Då skulle du bo på landet som jag, för här i bergen slår åskan ner hela tiden....det gäller att dra ur alla sladdar jämt.
Vi har inte haft åska än, men det har regnat som bara den.
Agnetakram

Black Iris sa...

Peppar, peppar så har vi klarat oss från åska hittills och jag hoppas att vi slipper den..
Det är allt lite kusligt när det mullrar och blixtrar..

Kram Maidi