måndag 16 april 2012

Hurra för sprutor!

Efter cirka 20 nålstick mår jag som en prinsessa! Den envisa huvudvärken är på väg att försvinna, det är så skönt... Han sa att på vissa ställen är jag så spänd så det är svårt att få in nålen och det känns kan jag lova... Jag kan dock ta den ynka smärtan för att bli bra en månad, det är det absolut värt!

Nu ska jag bara göra pankakor till två flickor som förmodligen kommer hem från skolan snart och frågar: "Vad blir det för mat?". Varenda dag är det likadant... Ibland har jag lust att laga mat men detta "ibland" inträffar inte så ofta... Varför ska det vara så himla trist att laga mat? Jag gillar ju att baka! Märkligt...

6 kommentarer:

Agneta - stort och smått sa...

Är det akupunktur du får? Skönt att bli hjälpt. Att ha ont är ju så jobbigt!!

Helena sa...

Håller tummarna att du blir smärtfri nu! Ja hungriga barn vill ha mat på momangen, pannkakor går ju fort och lätt.

Rosenvante sa...

Först grattis till vinsten. Vilken tur du har nu, ena vinsten efter den andra.
Sen har du tur när du beställer tid också ser jag, skönt att du fick komma så snabbt så du blev behandlad fort och redan känner lättnaden.
Ha, ha det där med matlagning det känner jag igen. Jag gillar inte heller att laga mat, men jag är lite expert på snabb mat faktiskt, kan bero på att jag vill göra annat än att stå i köket hela tiden.
Kram

Hamrånge slöjdare sa...

Tycker inte heller om att laga mat.
Det kan vara roligt om man ska göra nåt extra till gäster, men vardagsmaten är blää......
Tur att du gillar sprutor, när du nu behöver ha så många!! Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Grattis till vinsten! Det passar bra med garn till dig. Vaddå otur i kärlek, du har ju din lilla Emmy, det är väl äkta kärlek det (fast jag förstår förstås vad du menar).

Skönt att värken är på väg bort. Får du så många sprutor åt gången? Inte för att jag är rädda för nålstick, jag tycker det är härligt (faktiskt, jag skulle vara utmärkt som sprutnarkoman...). Så skönt att segla fram i livet igen!

KRamar

Vanja sa...

Jag undrar precis som Agneta; är det akupunktur? Jag har fått för mig att det är en massa hemska sprutor du får?
Pannkakor är för övrigt mat för gudar :)