onsdag 7 mars 2012

baka, baka, jäkelkaka...

Ikväll ska vi ha sticketräff. Någon får baka något att äta och idag var denna "någon" jag. Hittade ett recept på kärleksmums som jag tyckte såg mumsiga ut och skulle skrida till verket.

Kollar i kylskåpet och märker att det fattas två ägg till receptet. Tar på mig och går till affären och köper ägg och går hem igen. Är redan då rätt trött i kroppen (för att inte tala om "dagen-efter-ont" efter igår...) men börjar ändå med kakan.

Tror ni skulle skratta om ni såg mig baka... Mjölet står som en dimma, jag är full av kakao och det kletas överallt. Ja ja... Det blir ju en kaka iallafall och in i ugnen for den. Det stod på receptet att den INTE fick bli torr... VAD TROR NI DEN BLEV??? JO, TORR (som Sahara typ...)

Gör det där "kletet" som ska vara över och det bara strular hela tiden... Till slut är det chokladklet över hela köket... Får torka klet på köksluckor, på golvet och på burkarna med gryn... Jag blir så trött...

Jag tänker bjuda på kakan iallafall, det går att doppa den i kaffet i värsta fall...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kakor brukar vara gott lite oavsett.

ime sa...

Haha.... lät kul när du bakar.... får nog erkänna att det blir nåt liknande när jag bakar, bara klet och stök och så blir kakan platt eller nåt när den är klar.
Kram

Reidun sa...

Du skulle nog ha funderat över vad du skrev tidigare: Vissa dagar ska man inte kliva ur sängen. Innan du började med kakan. Eller?

Farmor Agge sa...

Hahaha...:) ja ibland blir man såååå trött när det går åt helsike med baket. Smakar säkert bra...Ha en skön kväll! Kramiz..:)

Rosenvante sa...

Vissa bak blir bara så där. Men nästa gång då du, då blir det super ska du se.
Hoppas det ordnar sig med pengarna du betalade för mycket och även för Anette och hennes spetsar.

Helena sa...

Det blir nog bra ska du se. Lycka till med stickningen, och kakätandet.

Cecilia sa...

Stackars du, ibland vill det sig inte! Med rejält med kaffe till blev det väl bra i alla fall, smaken kanske var på plats?!

Shamrock sa...

Kärleksmums som är så gott

Hamrånge slöjdare sa...

Jag tror att din kaka är jättegod! Det är ju inte utseendet som betyder nåt.

Snäckskalsdalen. sa...

Det där låter som jag när jag går loss i köket....plus att jag själv är helkladdig. Det är lite jobbigt det där att det inte går att hålla ordning på sig och allt annat.
Jag gissar att kakan blev god i alla fall!
Kramar