onsdag 22 februari 2012

Vad det är gött att sova länge...


Sömn är ju den bästa medicinen, det har iallafall jag alltid fått höra och jag tycker nog att det stämmer rätt bra. Själv blir jag helt crazy om jag inte får sova ordentligt. Helst 10 timmar per natt om det går men absolut inte mindre än 8... Kan jag inte sova på natten så MÅSTE jag ta igen det på dagen, så är det bara.

Idag mår jag alltså mycket bättre mot hur jag mådde igår. Så skönt... Tänk vad lite jag kan bli glad över nu för tiden. Att man får vakna och må någorlunda bra. För trots att livet har förändrats så är jag ändå glad över hur mitt liv är. Jag har hjälp, både från hemtjänsten och mina föräldrar... Jag har en flicka som förgyller min tillvaro bara genom att finnas till. Jag har två underbara katter som jag kelar med och som gör livet så mycket roligare. Framför allt så har jag alla mina vänner...

En annan sak som jag är tacksam över är att det numera finns sådan teknik så man slipper vara ensam. Nu kan jag sitta vid datorn och både ha kontakt med vänner och om jag känner att jag blir shoppingsugen så "går" jag på internets shoppinggator istället. Behöver jag kattmat så klickar jag lite och två dagar senare ringer det på dörren och där är en tiokilos påse... Jag behöver inte ens gå till affären för att förnya mitt lotto längre!

Det enda jag saknar är att kunna klicka hem fem liter mjölk... Tänk så mycket smidigare livet hade varit om man kunde handla mat på internet, iallafall för min del. Vad tycker ni? kulle ni vilja handla mat på det viset?

4 kommentarer:

stort och smått sa...

Ja! Jag skulle gärna vilja få ett par kassar hemkörda från ICA, med varor jag valt själv. Hade varit superskönt!

Anonym sa...

Japp! Skulle gärna klicka hem matkassar och få det hemkört. Det skulle underlätta en hel del.
Hälsningar/Anneli
ps! välkommen tillbaka

ime sa...

Det finns ju mataffärer man kan handla på via internet, men kanske inte på din ort? Jag tillhör i alla fall dom som priser det här med internethandel, otroligt bekvämt och man kan köpa saker som man bara kunde hitta i typ Stockholm innan.
Kram på dej

Reidun sa...

Håller med om handlandet på nätet. Jag har brutit lårbenshalsen för en vecka sedan och är helt bunden till dator och hemmet.
Om jag handlar på nätet måste jag ta mig till brevlådan och dit är det 500 meter, så det är inte heller så bra, just nu.