måndag 24 oktober 2011

Blixtar i natten...

I natt hände det en sak som jag ALDRIG har sett innan eller som jag ALDRIG trodde kunde hända. Jag vaknade ju vid tolvtiden som jag skrev i förra inlägget... När man vaknar sådär så ligger man ju bara helt still med slutna ögon, iallafall gör jag det. Då hör jag något, det liksom sprakar på ett märkligt sätt...

Jag ligger stilla en stund och orkar inte öppna ögonen... Vad är det som låter? Nyfikenheten får mig att börja lokalisera detta ljud och när jag öppnar ögonen ser jag oxå små blixtar i rummet! Vad i hela friden??? Tittar å¨t fönstret och upptäcker att den som gör allt detta är BUDDHA! Han sitter i sin elementsäng och trampar så in i helvete så det har blivit världens statiska elektricitet runt hans fötter, det fullkomligt sprakar om honom!

Jag tänker genast att jag skulle filma det hela men har ju ingen kamera brevid mig... Sedan funderar jag om katt-stackarn kan självantända? Buddha är som i trans, han spinner som en skördetröska och trampar så blixtarna sprakar omkring honom! Herregud, att han inte blir rädd! Efter ett tag tycker han att han har trampat färdigt och lägger sig ner...

Har ni någonsin varit med om att det har blixtrat om en katt? Jag kanske skulle ringa Eon, Buddha kanske kunde leverera el till dom?

10 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Nej. Har aldrig hört eller sett nåt liknande men så är ju Buddha speciell också. Han hade nog kontakt med Dalai Lama eller nåt.
Kramar

Anta sa...

Rolig katt du har,:)) Jag kommer tyvärr inte ner på höstlovet jag som såg fram emot ett besök i Anneberg,kan bli mellan jul och nyår istället om allt klaffar. Sköt om dej Kram

En häxa på Vift sa...

har nog aldrig ens hört talas om en element-säng till katter så nej, jag har inte hört om detta fenomen men spontant skulle jag nog dra ur pluggen till en sån bädd för långhårig katt och el-gnistor känns inte som nån bra kombination.

Uffematten sa...

Aldrig hört talas om något liknande! Verkar vara spännande om nätterna borta hos dig :)..
Har en elementsäng till mina juveler, men den hänger i köket så om det "sprakas" om nätterna där vet jag inte. Kanske lika bra det ;)?

Kramen!!

ime sa...

Haha.... vad är elementsäng?? Det låter i alla fall superhäftigt, en blixtrande Buddha!
Kram

Hamrånge slöjdare sa...

Du kanske kan fixa värmen från Buddha! Jag vet inte vad en elementsäng är för något.

Malin J sa...

Japp, hade en katt som fick enorm statisk elektricitet i pälsen. Var det mörkt i rummet så syntes det verkligen.

Anonym sa...

Jag har inte varit med om det du berättar.
Däremot har jag själv varit så statisk att det slagit gnistor när jag klätt av mig i mörker. Det har gjort rejält ont när det gnistrat till. Hoppas du får sova och att Buddha inte väcker dig på detta vis något mer.
Kram
Margit(maxelonia)

Lisbeth sa...

Spännande upplevelse. Känner jag mig själv rätt så hade jag blivit livrädd om jag vaknade av det du såg. Att det sprakar om en katt har jag aldrig hört men när jag ligger på en av våra mattor med Prosit så händer det att jag får som en liten stör. Jag kommer ihåg från högstadiet att vi hade en pälsbit som vi gned mor en glasstav. Då sprakade det rejält. Kolla Eon du verkar kunna bli ett bra extraknäck. Om inte annat kanske du kan bli självförsörjande och slippa elräkningen

Pysselfarmor sa...

;-))

när det har jag aldrig upplevt eller hört talas om...men så skönt han måste tycka "sängen" är!