onsdag 10 augusti 2011

Jag är chockad...

Kan man bli annat när man redan klockan 11:53 har bäddat, strykt kläder och plockat in all tvätt... Detta är verkligen inte likt mig, jag får nog gå till doktorn...

Nu känns det så där förträffligt bra, allt är snyggt och iordning, precis som jag egentligen VILL ha det men oftast inte orkar ordna. En jäkligt bra förmiddag med andra ord!

Om ni undrar vad jag hade för mig igår så är det tyvärr hemligt. Visst låter det spännande? Ni kommer att få veta i sinom tid men än så länge får det vara min lilla hemlighet. Ikväll ska vi dock INTE göra hemliga saker, eller vad vet jag egentligen! Vi ska iallafall sticka hos Anette och någon av oss kanske ska sticka någon present, vad vet jag... Själv håller jag på med en sjal som är lite "hittepå", alltså vet jag inte riktigt om den blir bra i slutändan. Man vet aldrig...

Ska meddela att vädret är åt skogen... Alltså man kan INTE gå i skogen för vädret är väldigt märkligt. Solen skiner men helt plötsligt kan det komma en skur så man blir dyngsur! Tror jag stannar i soffan idag...

10 kommentarer:

Farmor Agge sa...

Ja här i skåneland skiner solen 2 sekunder och sen regnar det...El solen skiner och regnet kommer samtidigt.:) Jaja det är väder ialla falll...Dammar hela huset idag istället.Ha en fortsatt bra dag!Kramiz...:)

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, spännande, jag väntar tålmodigt!
Här är det storm och vi skall ut i havsbandet nu, till Smögen, för vi har gäster och dom vill dit
Dit ska vi åka när du och Emmy kommer, för det gör ni väl nån gång, eller hur!
Agneta kram

Rosenvante sa...

Hm, hade väl ätit frukost o bloggat lite då. Ja, jag var väldigt sen idag. Jagade katter som rök ihop kl 2,30 i natt. Sen blev jag så hungrig så jag satte mig o åt mitt i natten, typiskt mig.
Här började det med strålande väder o sen kom det en skur för ett litet tag sedan, nu är det ok igen.
Ni får ha så mysigt på eran stickträff i kväll. Hade ju varit kul att få vara med, men det är lite väl långt.

Baronessan sa...

Hemlighetsmakeri minsann!
Bra att du sa det där med att sticka. Jag måste leta fram min stickning som jag håller på med till kommande barnbarn. Snart är h*n här.
Kram på dig.

disa sa...

Man känner sig så glad när man städat och fixat och sedan bara kan ta det lugnt och njuta. Roligt med stickning i goda vänners sällskap med. =)

Monica sa...

Kan meddela att vädret är precis likadant här i Huskvarna.
Må väl och ha det så gott.

kajsastina sa...

Tänk så skönt med såna dagar då man känner att man gjort något bra hemma. Jag vill också ha kläder och tvätt i ordning, men igår var jag inte hemma på hela dagen och idag har jag haft hand om barnbarnen i 7 timmar. Nu ska jag se en ny serie på Ettan.
ha en skön kväll
kram

kajsastina sa...

Tänk så skönt med såna dagar då man känner att man gjort något bra hemma. Jag vill också ha kläder och tvätt i ordning, men igår var jag inte hemma på hela dagen och idag har jag haft hand om barnbarnen i 7 timmar. Nu ska jag se en ny serie på Ettan.
ha en skön kväll
kram

Anonym sa...

Här i Uppsala har det regnat till tusen och åskat idag. Jag tycker inte om när det regnar så här häftigt som de gjort idag. Men det är skönt att det blivit lite svalare.
Kram till dig.
Margit(maxelonia)

humlamummlan sa...

Ja, detta regnande är inte kul, speciellt inte när det dessutom är kallt, +12. Va är det redan höst.
Nej! Jag trooor på en fantstisk brittsommar