fredag 5 augusti 2011

Dagens djurstatus!

Börjar dagens första inlägg med mina djur... Ett inte så ovanligt inlägg kanske men så mycket glädje som de ger mig så är de värda 100 inlägg om dagen och en jäkla massa godsaker egentligen! Dock så får de vara nöjda med någon liten godsak varje dag, jag vill inte ha feta djur!

Börjar med Buddha, min gose-älskling... Vill vara i centrum och spinner som en skördetröska. Börjar bli en tung kisse, så tung att jag inte orkar bära honom... Han är söt ändå eller hur?


Dagens Gibson-bild är är en bild av hur han alltid ligger när jag är på datorn. Han ligger så här med tassarna precis bakom min stol, hur många gånger tror ni jag har råkat köra på honom? Svaret är massor av gånger, tyvärr.... Gibson är faktiskt relativt pigg just nu, lufsar på i sin takt och älskar skogspromenader.


Dagens Tussan, en kisse som kom till oss smalare än någon katt jag någonsin sett... Idag väger hon nästan 3,5 kg, hon har gått upp mer än ett kilo sedan hon kom till oss! Numera ser hon sund ut, pälsen glänser och hon njuter av att ligga som hon gör på bilden här, i vardagsrummet vid fönstret bakom gardinen...


Sen en bild på vad jag håller på med just nu:

(Sjalen överst och Buddhas rumpa nedanför)

Här stickas det sjalar för glatta livet! Detta är samma sjal som jag stickade innan men med ett garn från Yarn paradise som heter Geisha. Håller på med min andra sjal nu med samma garn. Jag håller på att göra ett lager ifall jag ska stå på hantverksmässan i år. Vi får se...

Idag är vädret lite sisådär, man vet inte om det ska bli regn eller om det ska spricka upp och bli sol... De "lärde" säger att det ska bli regn senare så jag ska ta rullen på en tur till skogen nu tror jag. Längtar till skogsdoft och eventuellt hittar man lite kantareller på vägen.
Ha det gött!

8 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Dina djur är så fina! Gibson ser ju för go' ut där han ligger, gamle Gibson....härligt att han får sina skogspromenader som han tycker så mycket om.
Och sjalarna blir väldigt fina!
Kram

livet på landet sa...

Vilka godingar!!Sådana som ger glädje i livet.
Ha det så gott!
Helena

Rosenvante sa...

Ja vad skulle vi göra utan våra små kära fyrfota vänner. Just nu ligger Ines ute o tjurar, gänget har åkt till stan och hon fick inte åka med. :(
Kul att höra att Gibson är lite piggare nu, då är det ju kul att han kan få skogspromenaderna och förhoppningsvis hittar du lite guld på promenaden också.
Kram

caja sa...

Underbara djurbilder och vilken fin sjal sen...härligt!

Kram/caja

disa sa...

Ja, djuren är så underbara och ger en så mycket!! Nu har jag ju inga djur, men lånar svärmoras hund lite titt som tätt. Men jag hade en hund i 14e år förut.

Anonym sa...

Jag önskar att jag hade en elrulle jag också för jag orkar inte gå någon längre sträcka.
Vad du är lycklig som har så många fina djur omkring dig.
Här skiner solen men de säger ju som sagt att det ska bli både regn och åska framåt kvällen.
Kram
Margit(maxelonia)

ime sa...

Dina djur är så fina!
Kram

matte sa...

men gammelvovve, så fin :) Min Wilma blev avundsjuk när hon såg katterna.. hon älskar katter, älskar att jaga dem..Hon skulle gärna vilja ha en egen hemma ;)