söndag 3 juli 2011

Ibland har man tur!

Efter exakt 234 dagar i stillhet har det hänt ett under! Ni vet datorn som jag spillde kaffe på, den var ju helknäpp, gick inte ens att starta. Nu har det skett ett under alltså, igår STARTADE DEN! Som om inget hade hänt! Lyckan är fullständig då jag hade typ 1000 bilder i den som jag inte fick tag på... Nu ska jag kolla igenom den ordentligt, rensa bort en massa skräp och så... Jag som funderade på en annan dator, min mini-pc har XP och är seg som snor... Eftersom dottern ibland ockuperar den stora datorn vill jag gärna ha en bärbar och jag tror att mina böner besvarades!

Jag fick dock betala datorn med en kruka... Imorse vaknade jag av ett "krasch" klockan 05. Släpade mig upp och kollar in i dotterns rum, där ligger en kruka i smådelar plus en del blomjord på golvet... Undra hur detta hade hänt? Kollade ut och fattade genast, utanför på gräset var det 30 stycken kråkor som gick där och retade upp katterna, de försökte bara döda fanskapen! En kruka för en dator, jo det kan jag faktiskt stå ut med!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skynda dig att spara över bilderna i fall det bara är ett tillfälligt pigghetstecken.

Snäckskalsdalen. sa...

Dessa fantastiska datorer som lagar sig själva, det är guld värt och i alla fall en kruka och jord värt! Kul att du kommer åt dina bilder också!
Agnetakram

Cecilia sa...

Jag gillat elektronik som torkar upp och återvinner sina krafter! En kruka för en dator, jag tycker det verkar okej!:-)

Rosenvante sa...

Det var ett billigt pris för en reperation. Tacka kråkorna nu. :)

Uffematten sa...

Datorer är ena märkliga tingestar!! Men det är väl inte fel om dom får för sig att laga sig själva..

kajsastina sa...

Fukten har kanske försvunnit av värmen. Vilken tur med de sparade bilderna.
Ha det gott i värmen! Här går knappt att sitta vid datorn, puh!
kram