tisdag 28 juni 2011

Solen skiner, himlen är blå!

Ja, faktiskt är det så. När det väl blir varmt så blir det jävel-varmt, visst är det märkligt!

Har ni tänkt på när man var liten... Då var sommrarna alltid soliga, enda gången det regnade var när man bodde i husvagn och satt och lyssnade på det sövande smattret... Jag kan dock inte minnas att det regnade en hel sommar, kan ni? I vuxen ålder är vädret skiftande, som barn ser man nog bara det som är bra...

Idag ska det städas... Dock ska jag inte städa i värmen, det ska hemtjänsten göra. Jag kan säga att jag tycker faktiskt synd om dom som får jobba svetten ur sig en dag som denna. Vet ju själv när man jobbade och det var fint väder, man höll på att smälta bort... Kommunen har inte luftkonditionering om man säger så... Hur har ni det på jobbet?

6 kommentarer:

Farmor Agge sa...

Go morron!!!
Här skiner solen oxå och varmt redan...Är ledig idag!!!:) Ha en skön solig dag!Kramiz

Anonym sa...

Jag tål ju inte värme på grund av min MS. Fick höra av arbetsterapeften att jag skulle kunna söka tillstånd att installera luftkonditionering. Men jag vet inte hur det ska kunna gå att göra något när man bor i lägenhet. Får föröka klara mig ändå.
Här skiner solen och det är 23,8 grader varmt ute. Och jag som har tid hos fotvården på eftermiddagen. Men jag får försöka ta mig ut ändå.
Ha en bra dag
Margit (maxelonia)

Reidun sa...

Som i en bakung!

Snäckskalsdalen. sa...

Mycket roligt att läsa sen sist!
Stor behållning.
Och ja, idag är det varmt, 28 grader i skuggan på kvällen, det är underligt men vart tog lagom vägen?
Hoppas städningen gick bra och att dom inte slet ut sig i värmen.
Agneta kram

Anna D sa...

Ja här sitter jag i husvagnen nu, och det är en avsaknad av smatter just nu, även om det är så mysigt när det smattrar. ;)

Ha en fin dag när den gryr, och så hoppas vi på härligt väder! :)

Kramar!

Sunna sa...

på mitt jobb kan det vara hett som helvetet men av andra anledningar än värmen så synd att klaga när solen äntligen är här, två veckor kvar till semester så hoppas den stannar