söndag 14 november 2010

Till min pappa...

Min pappa läser inte min blogg men jag tänkte tillägna detta inlägg till honom ändå. Det är ju faktiskt hans dag idag!

Min pappa är den mest ödmjukaste människa jag känner. Han har ställt upp för oss tre barn i ur och skur. Hur många gånger har han inte varit med oss när vi har spelat fotboll eller orienterat. Vad vi än gjorde så var pappa med oss. Han resonerade så att hans barn skulle få göra det som han själv aldrig fick göra när han var liten. Han ville så gärna spela fotboll som lite kille. Dock fanns det varken pengar eller intresse från hans föräldrar. Så han har verkligen varit med på allt vi har gjort!

Vem ringer man till om något går sönder? Pappa så klart! Han har lagat bilar, bogserat bilar och bytt däck, allt utan en enda protest! Han har fixat trasiga lampor och  byggt ihop diverse möbler vi har köpt.

Han hjälper mig att gå ut med hunden när det är dåligt väder eller när jag inte orkar. Han gör det utan att man ber honom!

För mig är min pappa min hjälte! Nu ska jag ringa och säga grattis på hans dag!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var glad att Du har en pappa som kan hjälpa Dig. Min egen Far är borta sedan många år tillbaka. Men jag tänker mycket på honom och hur vi hade det tillsammans när han levde. Jag orkar inte åka ut till hans grav så jag får väl tända ett ljus här hemma istället.
Ha en bra Dag och jag skickar många varma kramar till Dig.
Margit(maxelonia)

Shamrock sa...

Visst är det tur att de finns!

Sunna sa...

Hurra för alla underbara pappor idag

Kicki & Jörgen sa...

Underbart med en sådan pappa! Tyvärr har jag aldrig haft möjligheten att lära känna min pappa.

En häxa på Vift sa...

Härligt det låter med en sån pappa och vad härligt med en dotter som visar sån uppskattning också. Det låter nog som han får tillbaka lika mycket som han ger. :)
Ha en fin kväll
Kram

Anonym sa...

HURRA FÖR FARBROR GILLIS. KRAM PÅ ER.

ANNA KUSIN