söndag 22 augusti 2010

Stick-ångest!!!

Hjälp mig snälla! Jag vet inte vad jag ska sticka... JAG BLIR GALEN!!! Har kollat igenom en massa beskrivningar men hjärnan är vimsig som vanligt! Kan ni hjälpa mig med förslag?

(Är så vimsig så jag sa just till Emmy att hon skulle få "STICKAD POTATIS" till middag...)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Jag såg en så himla fin halsduk på Drops. Den är stickad i rutor och med garnet Delight. Den är jag ganska sjuk på att sticka, men jag vet inte ännu vad garnkostnaden blir....ska kolla det till veckan. Det är alltså ingen schal, utan en längre halsduk i olika färger.

Monica sa...

Förstår att det är "kris" om du skulle koka stickad potatis......hi,hi,hi.....Tips...ja, du frågar dock helt fel person....
Ang. mitt hus....du mommer helt rätt väg dvs. Ådalsvägen....den tar man av till hö...där det står en skylt IKHP stugan....då är du på min gata! Lätt som en plätt.
Ha en fortsatt bra söndag. Ta fram stickorna & börja med något nu....hi,hi. Kram

Osloskånskan sa...

Kanske du kan sticka på beställning?

Filimarans Funderingar sa...

Pulsvärmare kanske!!! Inte för att jag har gjort det någon gång eller att jag har något mönster men jag var inne på en blogg och hon hade precis stickat pulsvärmare, jättesnygga. Eller en sjal, halsduk till Emmy. Kan vara skönt att ha en nu när det snart börjar bli höst.