fredag 27 augusti 2010

Jag vill ha kaffe ju!!!

Min mage har ballat ur... Alltså inte lite granna nu utan mege-mycket! Jag är helt förtvivlad faktiskt... Jag fick ju nya tabletter, diclofinac, för min inflammation. Nu är det ju så att min mage pajjade ihop redan för flera år sedan och jag har ätit losec/omeprazol varje dag sedan dess.

Nu har alltså dessa skit-tabletter pajjat min mage, ja hela mitt liv! JAG KAN JU INTE DRICKA KAFFE JU!!! Kaffe som är mitt liv typ, kaffet som får mig att vakna, kaffet som får mitt huvud att INTE ha ont...

Men inte fasen är det värt att må så jäkla illa precis varenda sekund av ens liv... Jag får hoppa kaffet tillsvidare...

6 kommentarer:

Pia sa...

Oh, no! Den där huvudvärken man får, när man inte kan dricka kaffe, ja jäklars! Kaffe som för oss Nordsbor är ett livselixir, man kan ju inte tänka sig utan... Hoppas det ändå går över, magbesvären?!

Önskar dig en fin helg, trots allt! Själv skall jag och min man till våra kompisar - på ööööl!

Kramar, Pia

bakom berget sa...

Stackars dig! Ja det är ett helvete att vara kaffesugen och inte kunna dricka det.
Hoppas du klarar av det snart. Testa med Cola, det är väl coffein i det oxå.
Ha det så gott i alla fall. Kram från Åsa.

lilian sa...

Du skall be att få Diclefenac-T eller som suppar, då tål magen det bättre!!!
Hoppas du har en klok doktor - kaffe kan vi i-n-t-e leva utan!!

Unknown sa...

Oj, det där var inte bra. Kaffet som är så viktigt. Jag har hört att mörkrostat kaffe är bättre att dricka när man blir dålig i magen pga kaffe.

En häxa på Vift sa...

men, borde inte läkaren ha insett det innan h*n skrev ut diclofenac åt dig? Det är ju välkänt att den medicinen är påfrestande för magen och ska inte ges till magsårs eller IBS-patienter tex.
Dumt.

Det finns ju andra anti-inflammatoriska smärtisar som är bättre då för känsliga magar. /Tack och lov så har jag inga problem där för diclofenac/Voltaren är det enda smärtstillande som öht funkar för mig.

Kicki & Jörgen sa...

Åh stackare, kaffe ÄR livet, utan kaffe har man inget liv ;o)

Hoppas magen blir bättre för kaffe måste du ju ha!

Nåja jag kan trösta dig med att jag inte kommer att kunna dricka kaffe med mjölk ett bra tag fram över, fritt val men ändå.... ;-(