måndag 5 juli 2010

Tjuvarna har INTE semester!!!


Så är det ju, när vi "vanliga", herderliga människor tar semester så kommer tjuvarna som ett brev på posten... I småland har det härjat nån sorts liga som går från samhälle till samhälle verkar det som. Nu har de då kommit hit....

Två familjer har blivit av med värdesaker, den ena med smycken och andra saker, den andra fick hela sitt hem i stort sett sönderslaget i jakten på något av värde. Dessa två familjer var grannar! Båda husen gränsar mot skog och enligt bevakningsföretagen så verkar det som om tjuvarna föredrar dessa hus!

Så ska ni bort, se för guds skull till att det ser ut som om ni är hemma! Städa INTE trädgården på leksaker utan låt grejer ligga framme, låt lite tvätt hänga uppe, ha timer på lampor inomhus och eventuellt nån radio på timer nånstans oxå och det bästa av allt: HA GRANNAR SOM KOLLAR DITT HUS (och tar in posten oxå!)!!!

Jag hoppas för allt i världen att inte DU får besök av tjuvar i sommar!!!

7 kommentarer:

Vero sa...

Det är skönt att vi skall vara hemma hela semestern.

Ja, det är hemskt det som hänt vår arbetskamrat. Alldeles för ung och han hade precis flyttat hemifrån och köpt sig en ny bil. Hela framtiden framför fötterna och så bara pang.... borta! Det är en tung dag på jobbet idag och det är svårt att ta in.

Önskar dig en fin dag!

Pinglan sa...

Fy fan vad läskigt!!

Fru Venus sa...

Gud vad jag skulle kunna göra hemska saker med dessa tjuvar! Vi bor i typ korsningarnas korsning, så här kan inte nån börja med nåt fuffens, men du, lås dörren! kram

Sunna sa...

vilken tur man har en respektingivande hund

Tigris Predikantan sa...

Med min galnegranne så vågar man inte be honom hålla koll! Tur tonåringen är hemma ni vi far utomlands om två veckor!
:)

Gafflan sa...

Fy vad ledsamt och skrämmande! Hoppas dom får tag på tjuvarna!

En häxa på Vift sa...

nä, alltså sånt där gör mig så förbannad. Det tar några minuter för tjuvar att smyga sig in, ta det de vill ha och sen dra, den som drabbats får sen dras med obehagskänslan att nån varit och rotat i deras privata hem, bland deras saker. Kanske stulit smycken som gått i arv i generationer som aldrig nånsin kan ersättas.
Fy tvi och blä för skurkarna!