söndag 13 juni 2010

Tävling hos Linn!!


Linn har en tävling för att hon firar 100 inlägg plus att hon har fyllt år! Det firar hon med utlottning av bland annat detta fina garn som är på bilden. Vill du vara med så klicka här!

1 kommentar:

Tina sa...

Hej vännen!!
Ja, usch!! Då vet du hur det kan vara med migrän!!!
Jag har alltid haft migrän.. så länge jag kan minnas. Det va värst när jag va liten, sen när jag blev gravid försvann det & när det sen kom tillbax va det mer sällan & anfallen inte så hårda.. men nu verkar det vara på väg tillbax som jag hade som liten...
Jag får syn, känsel bortfall, svår huvudvärk & talsvårigheter & ibland sndningssvårigheter...suck.. inget kul..men men så är det..fniss.. kunde va värre =)

Ååå, vännen!! JA!!!! Å, va glad jag blev att du skrev att du kanske skulle vara en perfekt försökskanin åt min syster!! jag tänkte xtra mycket på DIG när jag skrev det!!! =D
Ni bor ju i Jönköping oxå, så det hade ju varit perfekt!!!
Maila henne & kolla med henne lite. Hälsa gärna att du läser min blogg, då vet hon =)

Jag hoppas så att du tar chansen för jag tror att min syster behöver dig!!

Tack söta för alla dina alltid så fina hälsningar!! Tänk va kul om du ska till Linda nån dag & vi kunde passa in det så jag kunde komma oxå, så fick vi träffas!! å va det hade varit underbart kul!! Boka du en tid med henne, kan jag säkert fixa så jag kan komma dit då =))

varm kram till dig fina du!!!!