måndag 28 juni 2010

Shopping-galen!

Varenda affär bjuder just nu på REA, det har väl inte undgått någon! Iallafall tog jag och åkte till stan med hopp om att hitta lite fynd. Och vad jag hittade! MASSOR!

Här är ett linne (cerise) och två tröjor, allt för halva priset.


Här är en kjol och en lila topp, oxå halva priset!


Sen kände jag mig nästan tvungen att köpa mig en bh... Något som jag tyvärr inte gör förräns de jag har ramlar i bitar... Nu var det dax. Så jag köpte denna svarta och en vit som jag ska byta imorgon eftersom jag råkade ta fel storlek...


Det var dock inget extrapris på bh i affären men vad fan... Jag ska ju åka bort snart och då kan man ju köpa lite nytt. Nu måste jag bara hitta en bikini oxå...

6 kommentarer:

Melinda sa...

Kul när man fyndar! Så blir du snygg i USA!! Du kanske får med dig en amerikan hem?!

Peacerosen sa...

Skojsigt när man får lite "mer" för sina slantar!!

Och det där med BH.ar.....
Nog är det ett jädrans påhitt, eller??
(Hehe....här är en till som helst går runt i sin "gamla" och trivs!)

Ha det gott!
"Stigbert"

Tina sa...

Hej vännen.
Men WOW vilka tuffa kläder!! Helt min stil =))
Va roligt det är när man kan göra lite fyndköp!! Det där med bh köp känner jag igen.. är exakt likadan..fniss.. på gott & ont..=)
Hoppas du mår bra annars & att du har det bra. Jag är ingen flitig bloggare eller besökare just nu.. ligger på lite spar låga, men det innerbär inte att jag inte tänker på dig, för det gör jag väldigt ofta!!!!

Hoppas du mår bra & att du har en fin & skön sommar!!!
Varm kram till dig min fina vän från din vän Tina

Vero sa...

MAssor av snygga "tishor". Jag har också införskaffat en hel del nu inför sommaren. Det kändes som om allting var så utslitet och trist nu. Urtvättat är nog rätt ord.

Tina sa...

Hej ..igen..vännen =)
Tack söta för din hälsning hos mig.
Det är enbart ibland den där jobbiga känslan & tankarna kommer. Pftast har jag inte ont av ensamheten på sommaren..jag har ju min familj =) Men ibland kommer den & då gör det ONT!! men då är det bara att leva ut den & sen släppa taget =)

Hoppas att du mår bra & att du får en underbar dag!!
Tack snälla för din vänskap!!
Kram Tina

Anonym sa...

Jag köpte mig faktiskt shorts igår. De gamla har jag använt när jag målat. Jag ser ut som en äkta sluska i urtvättat linne med för långa axelband och shorts som gylfen inte funkar längre på. Sen när det är klart ska jag svida om till de nya.