lördag 19 juni 2010

Romantisk eftermiddag!

Hela svenska folket, ja iallafall nästan hela, satt bänkade framför tv:n för att se en prinsessa få sin prins... Emmy och jag satt vid en tv i Ekenässjön. Vi var bjudna på middag hos min kusin och där fanns även min faster och en annan kusin till mig. Innan bröllopet började så inspekterade vi deras trädgård som faktiskt var full av just romantiska blommor!

Kolla bara in denna otroligt fina syrén, färgen är rosa och jag har faktiskt aldrig sett en sådan innan.


Vad passar bättre en dag som denna om inte ett par löjtnadshjärtan, vita till och med! En favorit!


Detta är oxå en av mina favvisar men nu har jag glömt vad den hette. Snygg som fasen är den iallafall och får jag någonsin en egen trädgård så ska jag ha massor av sådana här i min trädgård!


Det fanns ett hörn i trädgården som var gjord till ängsmark och där hittade vi bland annat denna vita blomman. Den finns även i blått och rosa!


Min kusin har 3 katter.På gården finns det sorkhål överallt! Har man katter så brukar dom jaga dessa djur och om man inte ser sig för så kan det hända att man stiger på en sådan här:


Dock missade min fot den med en hårsmån! Kusinen tyckte den var superäcklig så jag fick ta ett maskrosblad och knipa om ena benet på den döde och bära bort den...

Prinsessan fick sedan sin prins och alla var såååååå lyckliga! Ja, ja... Vad är väl en bal så slottet...?

3 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Väldigt vackra blommor och bilder ... vilade gott när bröllopet var så ... vet inte hur det gick.
:)

Annanann sa...

Den första är väl Allium, boll*nånting på svenska. Nästa bild föreställer en väldigt vacker ackleja.

Pinglan sa...

Han ser ut att ha dött av chock....