torsdag 3 juni 2010

Min semester i år...

Många undrar när jag ska åka till USA. Vi åker den 20 juli, naturligtvis då det är som allra hetast där! Vi får helt enkelt överleva genom att ligga i poolen hela tiden och dricka extremt mycket vatten!

Vi flyger från Landvetter till Frankfurt, från Frankfurt till Charlotte och till sist från Charlotte till Sarasota... En resa som tar 20 timmar från start till mål (utan förseningar alltså!). På Sarasotas flygplats blir vi hämtade av vår släkting och hennes man som bor i denna staden. Sarasota ligger på Floridas västkust och är en badort.

Vi ska vara i USA i två veckor och på den tiden ska vi bland annat hälsa på Barbara som är barn till Elin som utvandrade som 16-åring från Sverige. Disney World är ju en annan sevärdhet som vi eventuellt ska kolla in. Det finns ju massor att titta på och två veckor går faktiskt fortare än man tror så jag undrar om vi hinner med allt som vi vill se och uppleva...

Jag ska försöka att blogga hela tiden som jag är borta. Klart jag vill att ni ska få se USA på lite närmre håll!!! Jag ska ta med mig min mini-pc och jag hoppas att det inte ska vara några problem med att koppla upp sig på deras nät. Finns det någon som har erfarenhet av detta så får ni gärna lämna en kommentar om lite tips! Även andra bra rese-tips tas gärna emot!

6 kommentarer:

Gafflan sa...

Inga resetips eller uppkopplingstips på amerikanska datanät.
Åh, vad roligt att åka till USA och Florida. Du behöver i alla fall inte oroa dig för att det inte är vamt :D Härligt!!

Tigris Predikantan sa...

Då är vi borta samtidigt ... på olika platser men varmt, varmt!
:)

bakom berget sa...

Va gött! Men 20 timmar.....de e länge de!
Men inte skulle jag tacka nej, till en sån tripp. Det ska bli jättekul att se dina bilder och inlägg därifrån. Det borde väl funka lika bra där som här, antar jag.
Har du fått din sommar värme nu? Här har det varit högsommar hela veckan. Så skönt!
Kram Åsa.

Stina sa...

Vi åker till värmen om 39 dagar och jag längtar nåt så förbenat mycket.

Värme, sol, bad, paraplydrinkar och annat mys är semester det - ja och lite shopping också.

Jag har en kompis som numera bor i Miami, kan kolla med henne hur deras nät fungerar..

Pixi sa...

Har för mej att deras elkontakter ser annorlunda ut,så kolla upp det först så du inte står där och så kommer man inte ens en gång in på (el)nätet..hehe..Vad härligt ni kommer att få det,fast flygresan är jag inte avis på alls..må så gott ,kraaam =)

Sunna sa...

De kanske har dator dom du ska till, då kan du ju uppdatera därifrån