fredag 18 juni 2010

Jag behöver en hustomte...


Jag har hemtjänst som kommer varje dag och diskar plus tisdagar då de städar hela lägenheten... Varför ser det då ut som om alla Amerikas tornados på samma gång hade svischat in här och skapat en mindre kaos? Inga omkullvälta möbler i och för sig men hur i h-e kan det bli så här jäkla stökigt?

Nu undrar jag var jag får kontakt med hustomtarnas riksförbund? Kanske en hustomte kunde hjälpa mig med ordning och reda! Hoppas bara dom inte är för dyra...

(Jag kan oxå tänka mig ett stort hus med plats för alla mina grejer plus en snygg man som betalar för kalaset och som kan hantera en skurtrasa!)

8 kommentarer:

Kaffe och Mazarin sa...

HAHAHA ja du får nog annonsera i nån tidning!!!:)
Ha en skön kväll!!!!Kramiz

Sjömans-Elin sa...

Känner igen det där och tyvärr tror jag inte att det handlar om större hus eller snygg man - så länge han inte är ditt hembiträde. Det handlar nog mer om att lägga tillbaka saker på sin plats och låta resten läggas i prydliga högar. Eller? Vad tror du?

Fru Venus sa...

Får du tag på nån så fråga om han har en bror! (i nödfall en far...) ;-) Kram

bakom berget sa...

Jag vill oxå ha ett stort hus, så att jag får plats med allt bråte som jag samlar på mig. Bråte= loppisfynd.
Hi hi....

skapa och inreda sa...

Blir så glad över att läsa det du skriver, humor är så befirande när man har det lite tungt.
Ha en underbar helg, kram Annika

Sjömans-Elin sa...

Apropå REAN... Inga garner där, bara tidningar och böcker. Men checka Elann.com, äckligt mycket garner till äckligt bra priser där. De finns i Canada men du kan alltid förbeställa till någon lämplig släktadress i staterna, blir väldigt mycket billigare än att beställa här hemma.

EDSmamman sa...

kan inte annat än hålla med. Hur fan kan en lägenhet bli så jäkla stökig. Det spelar ingen roll om vi så städar varje dag, nya grejer dras fram hela tiden. Och dottern som är 12 är ju helt galet bra på att dra fram och inte plocka undan. Kökets skåpdörrar som står på vid gavel, smörkluttar ovanpå smörbyttan, kladdiga filpaket... smular ner i skafferiet.... ställer inte i tallriken i diskmaskinen, lämnar kvar disk på rummet som jag har turen att hitta en vecka senare då disken själv är på väg att promenera därifrån.. ja osv, kan skriva en lista som är en miiiil lång. Vad gör man, och hur vars tog den där hustomten vägen????

Anonym sa...

Det är ett märkligt fenomen.