torsdag 4 mars 2010

Om man bara hade fyra armar!!!Ja ni ser ju själva! Först börjar jag med en socka i barnstorlek. Sen låg jag igår i sängen och tänkte att jag kunde ju göra om mönstret så det blev ännu mindre sockar, alltså mindre storlekar! Då MÅSTE man ju hämta garn och stickor och börja på direkten! Barnsockar går ju rätt snabbt att göra. Är man frisk i fingrarna så går det på en "pisse-kvart", för mig tar det lite längre men fortare än vuxen-sockar naturligtvis. Meningen är ju att jag ska ha ett lager av sockar så Anette och jag kan sälja våra alster på hantverksmässan här i "byn". Än så länge har jag sålt nästan allt jag har skickat så något lager har det inte blivit än. Mässan är dock i oktober så vi har ju hela sommaren på oss att sticka! Då borde ju folk inte tänka på att köpa varma sockar eller?

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej vännen !!!! dy har ju polare som vill köpa dina underbart varma goa sockor ju ,,,är ju jättesköna tack snälla du för att jag fick pköpa ,,,var rädd om dina händer o tummar nu kramis mia o zorro

Renée sa...

Tack söta du för att du köpte dom och att du tyckte om dom. Många kramar till dig och din "lille" vovve!!!

Anette sa...

Vilket snyggt garn det vänstra. Är det från Lerdalaboden?

Renée sa...

No, det är svarta fåret, köpt i Nässjö!!!

Anta sa...

Jätte snygga sockor och vilka fina garner du har använt, önskar dej och din dotter lycka till hoppas att ni kan få lite hjälp. Vilken duktig liten tjej du har, en sån skulle man ha här hemma. Sköt om er njut av våren som är i antågande.