söndag 31 januari 2010

Om att leva i en bubbla eller nåt

Ja, hur ska man beskriva det på något annat vis? Jag har nämligen inte koll på saker som man borde ha koll på. Har märkt att om man inte har koll på vissa saker så hamnar man lite utanför. Många snackar om vem som var bäst i idol? Jag har ingen aning, kollar inte på skiten. Robinson, lets dance, ja hur många finns det? Jag tittar inte på något av det!!! Är det fel på mig? Kanske, men saken är den att jag är inte det minsta intresserad. Allt handlar ju egentligen om intriger på något sätt. Antingen bråkar dom inblandade eller domarna på något sätt och det är inte min grej att titta på sådan skit helt enkelt.

Tror det hela handlar om vad man väljer att ödsla sin fritid på. Själv tycker jag att livet är alldeles för kort för att titta på tv. En och annan dokumentär kan jag väl titta på eller kanske en film men program som går ut på att hacka på människor eller att verkligen få människor att bli osams är inget för min smak. Andra får gärna titta på vad dom vill, smaken är som baken: delad och hårig...

1 kommentar:

Allt om EDS sa...

Hehe, jag tycker personligen det är ganska befriande att ha sin lilla bubbla att vistas i. Ibland är det precis vad man behöver. Men självklart tittar jag ibland ut från min bubbla och iakttar världen (sen när jag upptäcker att världen är lika ruskig som alltid så kryper jag tillbaka i bubblan igen!). Kul att du har skaffat dig en ny blogg!