måndag 15 november 2010

Liten kisse växer och blir större!

 Lille, lille Buddha växer och börjar bli stor. Så söt så man smälter som smör i solsken... Jag längtar efter den dagen vi får hem denna lille ulltuss...
Att få ha en varm katt i famnen som alstrar värme kan nog bara vara bra för min kropp. Hoppas han blir en riktig gose-katt som gärna vill vara i knäet. Fast det kanske tar några år innan han blir lugn och fin eller?

9 kommentarer:

Lisen sa...

Så bedååååårande söt!!!

Kicki & Jörgen sa...

Han är superdupergulliggull! Nej några år tar det inte, men de första månaderna blur det säkert livat och glatt, kanske upp till 6 mån eller lite mer. Beror på katten också.
Kram

Anonym sa...

Jag hade en mellanpudelflicka för många år sedan. Jag hade henne hos mig i sängen för det var mysigt. När det värkte som värst i min kropp och hon låg mot mig så avtog den värsta värken. Jag vet inte hur det gick till men värken släppte i alla fall lite grand. Så djuren kan vara till stor nytta på alla sätt och vis.
Hoppas ni får hem kissen snart.
Kramis
Margit(maxelonia)

Unknown sa...

Åh så söt han är!!Förstår att du längtar efter honom. Det blir säkert en go värmedyna till dig, som jag kommer ihåg när jag haft kattungar, så visst är det full fart, men dom sover ju också och då har dom velat ligga i knät eller på bröstet eller som en liten jag hade som ville ligga runt min hals...

Anonym sa...

Kissen är så söt….!! Ha en skön kväll. Kram

Pia sa...

Sablar, har svårigheter att skicka kommentarer...
Men, din kattUNGE!!!! Kan det finnas sötare djurbabyn, än en kattunge (vuxna katter är jag rädd för, vet ej varför)?

Huu då, om dina grannar?!? Låter otäckt! Och just så typiskt för oss i norden, att inte våga "tränga sig på"!

Kram på dig!
-Pia-

Madlar sa...

Men så vansinnigt söt, fast finns det fula kattungar? Jag har iaf aldrig sett någon.

Lisa sa...

så himla söööt!

Monica sa...

Sötnosen "Buddha" växer för var dag! Nu busar de runt i hela tv-rummet, inte kul alls att vara i katthagen längre! De har ju bra läromästare i de "stora" bebisarna!
Snart kommer jag hem och värmer dig matte!!!
Kram Monica och "Buddha"